Haber

Beşiktaş’ta savunma operasyonu

Süper Lig’de Şenol Güneş’in liderliğiyle yükselişe geçen Beşiktaş, önümüzdeki sezonun kadro yapısıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlı ekip, yeni sezonda iki yeni stoper transfer etmeyi hedefliyor. Beşiktaş, Omar Colley ve Romain Saiss seviyesinde tecrübeli iki yeni isim ile kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Stoper bölgesinde değişiklik olacak

Fenerbahçe’yi deplasmanda 4-2 mağlup ettiği maçta sakatlanan ve ardından sağ dizinden çapraz bağ ameliyatı olan Tayyip Talha Sanuç, en az 6 ay sahalardan uzak kalacak. Milli futbolcunun kasım ayına kadar futbol oynaması zor görünüyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Beşiktaş, sözleşmesi yenilenmeyecek olan 34 yaşındaki Brezilyalı stoper Welinton ile yollarını ayıracak.

Sezon başında Wolverhampton’dan transfer edilen Romain Saiss, büyük ihtimalle İngiltere’ye dönecek. Kariyerine Premier Lig’de devam etmek isteyen oyuncunun ayrılığa sıcak baktığı öğrenildi.

Şenol Güneş Colley gibi defans istiyor

Bu doğrultuda Beşiktaş’ın elinde sadece Gambiyalı stoper Omar Colley kalacak. Bu nedenle teknik ekip iki stoper takviye düşünüyor.

Şenol Güneş’in bu konuda yöneticilerle görüşme yaptığı kaydedildi. Güneş’in Colley tipi iki sert, hızlı ve tecrübeli defans oyuncusu daha istediği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu