Yaşam

Çete Üyesi Stil İkonu Gizem Karamelek Serbest Bırakıldı

Stil İkonu yarışıyla tanınan Gizem Karamelek, sevgilisiyle görüştüğünden şüphelendiği genç bayanı ağabeyi ve arkadaşlarının yardımıyla kaçırdı. Bir villada günlerce eziyet ettiği kadını arabayla Gürcistan’a kaçırmak üzere olan Karamelek, polis tarafından yakalandı, ona yardım eden 4 kişi tutuklandı. Karamelek’in erkek arkadaşını darp ettirdiği ve 19 suçtan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

ÇETE ÜYESİ OLDU

Kanal D Haber’de yer alan bilgiye göre, yarışmadaki kimliğiyle tanınan Gizem Karamelek’in 19 başka suçtan sabıkası olduğu ve Barış Boyun hata çetesine üye olduğu öğrenildi. Karamelik’in çete yöneticilerinden birinin de sevgilisi olduğu belirlendi.

*#araba*1080*#araba*

Bunların yanı sıra Gizem Karamelek’in eski sevgilisini dövdüğü görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, bir odaya kapatılan genç, bir kişinin yumruk ve tekmeyle saldırısına uğruyor.

*#araba*1306*#araba*

Gizem Karamelek, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinin başka bir kadınla yakınlaştığını düşünerek kıskançlık krizine girdi. Korkunç bir plan yapan Karamelek, ağabeyi ve arkadaşlarıyla iş birliği yaparak genç bayanı kaçırdı. Araçta dakikalarca döverek kadının saçını kesen Karamelek, daha sonra villaya kilitledi.

Günlerce villada tutularak işkence gören kadın, sahte plakalı flaşörlü araca elleri bağlanarak Gürcistan’a kaçırılmaya çalışıldı. Çorum’da araç karakola girdiğinde Zeynep isimli bir bayan bağırarak yardım istedi. Kadının yardım çığlıkları üzerine harekete geçen polis, araçta bulunanları gözaltına aldı. Yaşadıklarını savcılığa anlatan genç bayan, olaydan ve kendisine yardım edenlerden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Gizem Karamelek, kardeşi ve 3 arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fenomen Gizem Karamelek, sevgilisiyle görüştüğü kadını kaçırarak günlerce eziyet çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu