Haber

Çubuk’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Çubuk ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü hasebiyle merasim düzenlendi.

Yavuz Selim Mahallesi Atatürk Parkında gerçekleştirilen merasimde, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Alican Kılıç, okul müdürleri ve öğretmenlerin iştirakiyle Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programda da konuşan Kaymakam Adem Keleş, öğretmenlik mesleğinin kutsal, öğretmenlerin hayat uzunluğu hiç unutulmayan bireyler olduğunu söyledi.

Toplumun kalkınması ve ilerlemesinde öğretmenlere büyük misyonlar düştüğünü söz eden Keleş, “Toplumun ilerlemesi, kalkınmanın başarılı olması yeni kuşakların daha çok yeni bilgi, medeniyet ve kültür bakımından daha üstün yetiştirilmeleriyle mümkündür. Toplumlara yol gösteren bir rehberdir öğretmen. Öğretmenlik, öğrencisinin başarısına ve mutluluğuna adanmışlığın adıdır.” diye konuştu.

Şiirlerin okunduğu programda, misyon başında şehit olan öğretmenlerin hayatları öğrenciler tarafından anlatıldı, adaylığı kalkan genç öğretmenler yemin etti, uzun yıllar ilçede öğretmenlik yapanlara üstün hizmet plaketi verildi, fotoğraf, kompozisyon ve şiir yarışlarında dereceye girenlere mükafatları verildi.

Program öğretmenler tarafından verilen konser ile sona erdi.

Programa, Belediye Lider Yardımcısı Harun Olmuş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tahir Hoş, AK Parti İlçe Lideri Erhan Kuşçu, CHP İlçe Lideri Can Kaderoğlu ve öğretmenler katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu