Haber

Çukurova’da yaz spor okulları hazırlıkları başladı

Çukurova Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları için hazırlıklar başladı. Yaz Spor Okullarına destek verecek çeşitli branşlardan amatör spor kulüplerinin liderleri, yöneticileri ve öğretmenleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

REKOR KATILIM BEKLENİYOR

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çocukların ve gençlerin spor yapmasına büyük önem verdiklerini belirterek, “Geleceğimiz olan çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yolu onları spora yönlendirmekten geçiyor. Spor yapan çocuklar hayatın her alanında başarılıdır. Her yıl Yaz Spor Okulları düzenliyoruz. Bu yıl rekor katılım bekliyoruz. Bizlere bu konuda destek olan amatör spor kulübü yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN SONER ÇETİN’E TEŞEKKÜRLER

Spor kulüplerinin liderleri, yöneticileri ve öğretmenleri de spora verdiği destekten dolayı Lider Soner Çetin’e teşekkür etti. Çukurova Belediyesi’nin yıl boyunca birbirinden değerli sporlar düzenlediğini kaydeden kulüp liderleri, “Yaz Spor Okulları da bu organizasyonlardan biri. Deprem nedeniyle çocuklarımız yeterince spor yapamadı. Halen devam etmekte olan Çukurova Belediyesi Sporun Gülen Yüzü Futbol Turnuvası bu anlamda çok faydalı oldu. Yaz Spor Okulları çocuklarımızın birçok branşta hem okumasını hem de spor yapmasını sağlayacaktır. Başkanımız Soner Çetin’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

9 DALDA EĞİTİM VERİLECEK

Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarının, okulların tatil edilmesinin ardından 19 Haziran’da başlaması planlanıyor. Futbol, ​​tenis, yüzme, karate, wushu, kung fu, mai thai, voleybol ve basketbol branşlarında yapılacak Yaz Spor Okullarına 7-15 yaş arası tüm çocuklar ücretsiz olarak başvurabilir. Çocuklar için spor malzemeleri Çukurova Belediyesi tarafından sağlanacaktır. Yaz Spor Okulları ise 17 bölgede daha eğitim verecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-yuksekova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu