Haber

Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin Adıyaman Belediye Başkanı Adayı Ziya Polat coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı

Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin Adıyaman Belediye Başkanı Adayı Ziya Polat, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Ankara’dan Adıyaman’a; Milletvekilleri Resul Kurt, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özkan ve mevcut Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ile birlikte gelen Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu ve MHP İl Lideri Ali Önat tarafından karşılandı. Karşılama töreninde Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi, önce şehitler ve depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Adıyaman Havalimanı’nda partililer tarafından coşkuyla karşılanan Ziya Polat ve beraberindekiler, havalimanında vatandaşlara seslendi. Belediye Başkanı Adayı Ziya Polat, gece gündüz aralıksız çalışacaklarını belirterek, “İnşallah çok çalışacağız. Liderim Süleyman Kılınç’ın dediği gibi Beytulmale’ye gözümizle sahip çıkacağız. Onun gibi biz de sahip çıkacağız. kamu malına, sana emanet ettiğin makama, sana emanet ettiğin her şeye sahip çık. Kimse ona yan gözle bakmayacak, bakmasına izin vermeyecek. Bundan emin olabilirsin. Emin olabilirsin ki ben Güveninizi korumak için her gün 16 saat çalışacağız. 6 Şubat’ı unutmayacağız ama 6 Şubat’a da takılıp kalmayacağız. Şehrimizde başlatılan imar canlanmasına hep birlikte devam edeceğiz, şehrimizi yeniden inşa edeceğiz.” İmar gelişimini canlandıracak. İnşallah en kısa zamanda hep birlikte o eski günlere döneceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Emrah Bulucu konuşmasında, “AK Parti olarak koltuk, mevki aşkıyla değil, milletimize hizmet aşkıyla yola çıktık. Her zaman olduğu gibi sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Büyük AK Parti ailesi olarak.”

MHP İl Başkanı Ali Önat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin iradesini 31 Mart’ta Adıyaman’da sandıklara yansıtacaklarını vurguladı.

Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 5 yıl önce verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini belirterek, “Millet dedik, vatan dedik, mülk dedik. Çok şükür 5 yıldır bu konuda taviz vermedik, çok şükür. milletin malını bizimkinden daha korunaklı bir şekilde koruyun.” dedi.

Milletvekili Resul Kurt, Ziya Polat’ın Adıyaman’a hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Mustafa Alkayış, AK Parti olarak Türkiye’yi ayağa kaldırmak, esaret zincirini kırmak, bu tuzakları hep birlikte kırmak için her şeyden vazgeçtiklerini söyledi.

Milletvekili Hüseyin Özhan, Ziya Polat’ı önce Allah’a sonra da Adıyaman halkına emanet ettiklerini söyledi. – ADIYAMAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu