Haber

DAİMFED yerel seçimler öncesi yaşanabilir bir şehir için komite kurdu

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Dernekleri Federasyonu (DAİMFED), yerel seçimler öncesinde daha yaşanabilir bir şehir için komite kurulduğunu duyurdu.

DAİMFED, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yaşanabilir bir şehir için toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya DAİMFED Başkan Vekili Mehmet Faruk Bozkurt, Başkan Vekili Sayım Azmaz, Genel Sekreter Enes Yılmaz, Kentsel Dönüşüm ve Mevzuat Lideri Timuçin Güvercin, Ar-Ge Lideri Barış Yıldırım, Teknik Danışman Prof. Dr. Ahmet Beycioğlu, AKAMDER Başkan Yardımcısı Hüseyin Arslan ve AKAMDER Genel Sekreteri Mehmet Ali İnan katıldı.

Gri Kurt; “DAİMFED olarak sosyal sorumluluk hedeflerimiz doğrultusunda bir çalıştay olan bu toplantıda değerli değerlere dikkat çekmeyi amaçladık. Sorunları analiz etmek, çözüm önerileri sunmak ve gelişimin önünü açmak için proje ve inovasyon önerileri hazırladık. Yerel yönetimler için daha yaşanabilir şehirler yaratmak amacıyla seçimlerden önce kurulan bu komite daha çok planlı ve yaşanabilir şehirler yaratmayı hedefliyoruz ve bu bağlamda birçok konuda proje ve fikir ürettiğimize inanıyorum. Ulaşımdan turizme Adana.Bir çalıştay niteliğinde olan toplantımızda oluşturulan öneriler DAİMFED’in teknik, akademik ve sektörel uzmanları tarafından değerlendirildi.Bu çalıştay kitapçık haline getirildi ve yerel adaylara detaylı olarak anlatacağız. Yönetmek ve aday olmak isteyen tüm siyasi partileri kitapçıkta, Adana’nın metro sorunlarından su turizmine, hafif raylı sistemden şehrin imar uygulamalarına, doğal afet planından spor tesisleri alanlarına kadar pek çok konuyu ele aldık. analiz önerileriyle birlikte raporladık. dedi. -ADANA

haber-suhut.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu