Teknoloji

Elon Musk’ın kemer sıkma önlemlerinin yan etkisi: Twitter’ın ofisini tuvalet kokusu doldurdu

Geçen yıl Ekim ayında mikroblog platformu Twitter’ı devraldığından beri Elon Musk, şirketi kurtarmak için birkaç maliyet düşürücü önlem aldı. Ancak bu eylemlerin, çalışanlar için kötü kokulu bir ofis gibi bazı beklenmedik sonuçları oldu.

Twitter’ın genel merkezindeki kapıcılar, onları işe alan Elon Musk’ın şirketinin temizlik şirketi amiral gemisi Onunla yeni bir sözleşme müzakere edemediği için yaklaşık bir ay önce greve gitti. Görünüşe göre Musk’ın şirketi henüz yeni bir şirket seçmedi. Business Insider’a göre, şirketin New York City ofisi kirli banyolardan ve çeşitli tıkanmış tuvaletlerden gelen kokularŞirketin koridorlarına ve çalışma alanlarına kadar ulaşır.

Konuyu bilen iki kişiye göre tuvalet kağıdına erişim de asgari düzeyde. Hatta New York ofisindeki bir çalışanın, tuvalet kağıdı gibi temel ofis malzemelerinin bulunmamasının şirketin moralini önemli ölçüde etkilediğini söylediği bile bildirildi. Ayrıca başka bir çalışan, Twitter’ın tuvalet kağıdı sağlamaması durumunda, tıpkı San Francisco ofisinin yaptığı gibi, kendilerininkini getirmek zorunda kalacaklarını söyledi.

Durum kötüleştikçe, bazı çalışanlar endişelerini Slack ve e-posta yoluyla dile getirerek birinden kötü koku hakkında bir şeyler yapmasını istedi. Business Insider’a göre, şu anda kimse bir yanıt almadı.

Musk’ın aldığı karara göre Twitter çalışanlarının şu anda haftanın beş günü ofise gitmesi gerekiyor.

Kokulu tuvalet kıtlığının yanı sıra, Twitter’ın BT destek kiti eksikliğinden de muzdarip olduğu bildiriliyor. Bilişim konularında meslektaşlarına yardımcı olacak çalışanların büyük çoğunluğu işten çıkarıldı veya istifa etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu