Haber

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Bu kardeşlik ve dostluk sonsuza kadar devam edecek

Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, DG Sivasspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu kardeşlik ve dostluk sonsuza kadar devam eder. İnşallah seneye de hem Sivasspor’a hem de Kayserispor’a başarılar dilerim.”

Spor Toto Harikalar Ligi’nin son haftasında Kayserispor deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Kayserispor’un kulüp lideri Ali Çamlı, maçın ardından stat çıkışında basın açıklaması yaptı. Çamlı, “Uzun süredir devam eden dostlukları devam eden iki şehrin takımları ligin son maçında karşı karşıya geldi. Dostluk ve kardeşlik maçı oldu. Gelen herkese teşekkür ederiz. .Önümüzdeki senenin planlaması başladı.Grupta düzgün bir maç çıkardı.Sahada ne hakem ne de sporcularda zorlayıcı bir hareket olmadı.Sporda görmek istediğimiz tablo bu.Bizim de istediğimiz görüntü bu. Özellikle Sivasspor ve Kayserispor maçlarında görmek istiyorum. Bu kardeşlik ve dostluk sonsuza kadar devam edecek. İnşallah seneye Sivasspor’umuza ve Kayserispor’umuza başarılar diliyorum” dedi.

“Desteğe ihtiyaç var”

Onlara destek olunması gerektiğinin altını çizen Çamlı, “Sahaya çıkıp oynamak sorun. Ekonomi çok ağırlaştı, bu yüzden şehirlerin kadrolarını ve takımı yöneten idare meclislerini takviye etmek gerekiyor. Bu çok değerli. Ne Mecnun Reisi ne de Ali Çamlı onlara tek başına önderlik edemez. Bütün şehirler buna sahip çıkacak ve taşıyacak. Umarım hem Sivas’ın hem de Kayseri’nin bu konuda hassas olduğunu biliyoruz. Şehrimizin önümüzdeki yılın planlamasında hem Mecnun liderine hem de bana destek vermesini temenni ediyorum” dedi.

“Mensah ve Gavranovic kesinlikle gittiler”

Takımdan ayrılacak oyuncular hakkında neler söylemek istersiniz? Çamlı, “Mensah ile sözleşmemiz sona erdi. Gavranovic ile bitti, Majit ile görüşmelerimiz devam ediyor. Emrah Başsan ile görüşmemiz devam ediyor. Başka süresi dolan sporcumuz yok. Mensah ve Gavranovic kesin gitti. Attamah ve Emrah ile görüşmelerimiz devam ediyor.” cevabı verdi. – SİVAS

habersemdinli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu