Haber

Marius Sumudica: Galatasaray deplasmanına futbol oynamaya gidiyoruz

22. hafta karşılaşmasında ise Gaziantep FK, evinde konuk ekiple 1-1 berabere kaldı.

Gaziantep FK’nın golünü 31. dakikada Metehan Mert (KK), Konyaspor’un golünü ise 42. dakikada Marlos Moreno kaydetti.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, 29 Ocak Pazartesi günü Galatasaray ile oynanacak lig maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

“Futbol oynayacağız”

Marius Sumudica yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Gelecek hafta Galatasaray deplasmanına gideceğiz. Futbol oynayacağız. Bundan sonra asıl maçlarımız başlıyor, Kayseri ve Samsun maçları. Bu maçlardan puan almak istiyoruz. 40-42 puan alabilirsek ligde kalacağız. Buraya geldiğimde ‘Bu takım ligde kalacak’ sözünü verdim.

“Bu puanla Konyaspor’u altımıza aldık”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Sumudica şu ifadeleri kullandı:

Bugün önemli bir puan kazandık. Takımımızda ilk 11’de 4 oyuncu olmadan maçı oynadık. Maxim, Acosta, Gradel, Bikel gibi eksiklerimiz
Oradaydı. Önemli eksikliklerimiz vardı. Bu nedenle değerli bir noktaya geldik. Bu puanla Konyaspor’u yendik. Biz göreve geldiğimizde bu takımın puanı yoktu. Şu anda 23 noktadayız. Ligin ikinci yarısında maçlara 2 puan alarak başladık. Bu bizim için kötü değil. Kadromuzdaki eksik oyuncuların dönmesinin ardından önümüzdeki maçlara odaklanmaya çalışacağız.

“Elimizden geleni yapmaya çalışacağız”

Yeni transferlerden Acosta’nın sakatlığı ve transfer çalışmalarına ilişkin konuşan Sumudica, şöyle konuştu:

Acosta buraya geldiğinde herhangi bir yaralanma yoktu. Burada sağlık denetimlerinden de geçti. 10 yıldır sakatlanmayan bir futbolcuydu ama burada sakatlandı. Birkaç transfer daha yapmaya çalışacağız. Bir forvet ve orta saha oyuncusu daha almak istiyoruz. Ama bunları hızlı bir şekilde yapsak bile Galatasaray maçını kazanacağımızın garantisi yok. Bu ekonomik şartlarda transfer yapmak kolay değil. En iyisini yapmaya çalışacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu