Yaşam

Mart Ayında Netflix Türkiye’de Yayınlanacak Yeni Dizi, Film ve Belgeseller

Kış döneminde havalar soğurken bol bol dizi ve film izlemeye hazırız. Harika diziler, filmler ve belgeseller bu ay da Netflix’e geliyor! ?

Bakalım Mart ayında hangi diziler vizyona girecek, Netflix’te hangi popüler filmler ve belgeseller gösterilecek?

1. Groundhog Günü / 1 Mart

Bir hava durumu sunucusu olan Phil Connors, üreticisi ve sevimli kameramanıyla birlikte geleneksel Groundhog Day şenliklerini izlemesi için Pensilvanya’nın Punxsutawney kasabasına gönderilir. O gün belki de Phil’in hayatının en kötü günüdür ama bundan daha kötü bir şey daha vardır: Phil’in kabusu her gün tekrarlanır. Artık her gün onun için Groundhog Day yeniden yaşanıyor.

2. Düşlerimde / 1 Mart

Bir çeşmeye attıkları dilek paralarının üst üste binmesi sonucu rüyalarında yarışmaya başlayan Natalie ve Nick kısa sürede birbirlerine aşık olurlar. Öyle ki günlük koşuşturmacalarının sonunda uykuya dalmak için sabırsızlıkla zamanı beklemeye başlarlar. Ancak efsaneye göre bu hayali gerçeğe dönüştürüp gerçek bir hayata kavuşmaları için sadece 7 günleri vardır.

3. İyi Doktor, 5. Dönem / 1 Mart

Dizinin 5. sezonu için geri sayım başladı. Otizmli ve Savant sendromlu bir hekimin hikayesinin anlatıldığı dizi Mucize Doktor adıyla Türkiye’de çekildi. Good Doctor’ın başrolünde Freddie Highmore yer alıyor.

4. Bana Karanlığından Bahset / 3 Mart

Tell Me About Your Darkness, kocasının ölümünden sonra kendisi ve kendisiyle yüzleşen bir kadının hayatına odaklanıyor. Veli Tanyeli kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Cenaze sürecinin başlaması ve Tanyeli’nin defnedilmeden önce gasile götürülmesiyle birlikte aile içindeki bilinmeyen tüm çatışmalar gün yüzüne çıkar. Nermin, mutsuz evliliğinin ve içine hapsolduğu geçmiş yılların hesaplaşmasını eşinin ölümüyle benzinlikte yapmaya başlar. Acılı kadının kocasıyla yüzleşmesi aslında yıllardır kaçtığı kendisiyle yüzleşmesidir.

5. İlk Öpücükte Aşk / 3 Mart

Geleceği görebilen Javier, sonunda hayatının aşkının kim olduğunu öğrenir. Ancak bir sorun vardır: Hayatının aşkı, en yakın arkadaşının kız arkadaşıdır.

6. Uzakta / 8 Mart

Mutsuz bir kadın olan Zeynep’in hayatı planladığı gibi gitmez. Bu duruma bir son vermek ve hayatına yeni bir yön vermek isteyen Zeynep, bu amaçla rahmetli annesinin yıllar önce satın aldığı Hırvatistan’daki konuta gitmeye karar verir. Zeynep burada biraz huzur bulup rahatlamak ister. Ancak bunu dilediğinde aynı evde yaşayan Josip’i hesaba katmaz.

7. Sen, 4. Dönem 2. Bölüm / 9 Mart

Beş bölümden oluşan 4. sezonunun ilk bölümü yayınlandıktan sonra izleyiciyi bir kez daha ekrana kilitlemeyi başaran dizinin devamı için fazla beklemeyeceğiz. Joe Goldberg’in Londra’da başladığı yeni hayatı hız kesmeden devam ediyor.

8. Luther: Düşmüş Güneş / 10 Mart

Zeki ama gözden düşmüş dedektif John Luther, Londra’yı terörize eden sadist bir seri katili yakalamak için hapishaneden kaçar.

9. Pornhub’ın Milyar Dolarlık Hikayesi / 15 Mart

Başarı ve skandal hikayelerini sevenler için kaçırılmaması gereken bir belgesel geliyor. Ay ortasında Netflix kütüphanesinde olacak olan sinemada eski çalışanlar, oyuncular ve aktivistlerle yapılan röportajlara da yer verilecek.

10. Gölge ve Kemik, 2. Dönem / 16 Mart

İkinci sezonuyla geri dönecek olan dizinin başrolünde Ben Barnes yer alıyor. Fantastik dizinin hayranları ve dizinin ilk bölümünü henüz izlememiş olanlar yeni dönem gelene kadar ilk dönemi tamamlayabilirler. İyiyle kötünün savaşına tanık olacağımız dizi tıp severleri sevindirecek.

11. Bu Aile Kim? / 16 Mart

Kim Bu Aile, hayatını değiştiren çetenin peşine düşen Adem ve ailesinin hikayesini anlatıyor. Adem Haberdar’ın hayatı, değerli bir operasyonda başarısız olduktan sonra polisten ayrılmak zorunda kalınca farklı bir hal alır. İşini bırakmasına neden olan çetenin peşine düşen Adem, çetenin peşine düşebilmek için bir tavuk lokantasını devralmak zorunda kalır. Ancak Adam beklenmedik bir şekilde çok başarılı olur. Adem’in bu süreçte en büyük desteği ailesinden gelir.

12. Sihirbazın Fili / 17 Mart

Bir çocuk büyülü bir fil bulup hayatını değiştirmek istiyor. Bunun için hükümdarın kendisine verdiği üç görevi yerine getirmesi gerekiyor.

13. Sınır Yok / 17 Mart

Sole’nin talihi gece yarısı bir telefon aldığında değişir: Bir gangster çetesinin lideri olan kocası Ángel’in öldüğünü öğrenen Sole, bir gecede bakması gereken bir oğlu ve pek çok şeyi olan genç bir dul kadına dönüşür. başa çıkılması zor işler. Madrid’in en büyük kaçakçılarından biri olan babası Rogelio’nun koruması altında olmak istemediği için hayatını tek başına kazanmaya karar verir. Sole, bu güçlü macerada kaderini belirleyen ölümlerin ardındaki gizemi çözmesine yardımcı olacak yeni arkadaşlar edinirken, eskisi gibi tartışmacı soygunlar gerçekleştirmek için hırsız çetesiyle bağlantı kurmayı ve onların güvenini kazanmayı da başarır. günler. Ancak çıkış yolunda hem polis hem de rekabet etmek zorunda kalacağı farklı mafya nedeniyle onu pek çok zorluk beklemektedir.

14. Riverdale, 6. Dönem / 21 Mart

Serinin 6. sezonu korku türünü oynayarak işleri değiştiriyor. 5 bölümlük ‘Rivervale’ etkinliğinde Archie’nin kurban olarak ölümüne tanık oluyoruz. Reggie’nin ruhu, Şeytan ile Nana Rose ve Cheryl’ın bedenleri arasında geçiş yapar. Öte yandan Toni, La Llorona olur, Sabrina Büyücü Rivervale’i ziyaret eder ve Cheryl’lerin cadı soyu ortaya çıkar.

15. Gece Ajanı / 23 Mart

Aksiyon ve politik gerilim dizisi Matthew Quirk’in 2019 yılında çıkan romanından uyarlanacak. Dizinin sezonu 10 bölüm sürecek. Dizide, Beyaz Saray’ın bodrum katında çalışan düşük rütbeli bir FBI ajanı, hiç çalmayan bir telefonu izlemekle görevlendirilir. Bir gece telefon çalar ve onu tehlikeli, hızlı hareket eden bir komplonun içine sürükler ve sonunda tüm yollar Oval Ofis’e çıkar.

16. Sessiz Bir Yer / 23 Mart

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir hayat yaşıyor. Artık büyüme çağına gelen çocuklar ve anne babaları hiç konuşmuyor, işaret dili ile iletişim kuruyorlar. Ama konuşamadıkları için değil. Aile, gıcırdayan her adımdan, ses çıkaracak her türlü hareketten uzak durur. Ancak bir gün bu sessiz hayat, küçük çocukların oyun oynarken bir lambayı devirmesiyle alt üst olur. Sakin sessizlikte çıkan bu ses, ailenin peşinde olan varlığın dikkatini kısa sürede çekecek ve aile sessizliğini bozmanın bedelini ağır ödeyecektir…

17. Wellmania / 29 Mart

Wellmania, komedi-drama türünde “Hızlı yaşa genç öl!” büyük bir sağlık sorunu yaşadıktan sonra. Yaşam biçimini yeniden gözden geçirmek zorunda kalan Liv, başına gelenler üzerine bahse girecektir.

18. Cinayet Gizemi 2 / 31 Mart

Özel dedektifler Nick ve Audrey Spitz artık kendi ajanslarını kurmuşlardır. İki dedektif, bir arkadaşları kaçırılınca kendilerini uluslararası bir soruşturmanın ortasında bulurlar.

19. Korkunun Suç Ortağı: Monique Olivier

Michel Fourniret, 1987’den 2003’e kadar işlediği kabahatler nedeniyle Fransa’nın en büyük seri katili oldu. Ama gizemli karısı sadece bir piyon muydu yoksa onun suç ortağı mıydı?

20. Sex/Life, 2. Sezon / 2 Mart

Sex/Life’ın ikinci sezonunda Billie hırslarının peşinden gitmeye, yeni zorluklarla yüzleşmeye ve yeni dileklerin peşine düşmeye çalışacak.

21. Ben Georgina, 2. Dönem /

Cristiano Ronaldo’nun uzun süredir sevgilisi olan Georgina Rodriguez’i konu alan belgesel, ikinci sezonuyla geri dönüyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu