Haber

Şanlıurfa’da Türk Bayrağı Dağıtımı Sırasında Polis Müdürü Bıçaklandı

ŞANLIURFA’da, Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla belediyenin esnafa Türk bayrakları dağıtması sırasında çıkan tartışma sonucu iş yeri sahibi Mehmet B., Emniyet Müdürü Hasan Yunusoğlu’nu bıçakladı. Yunusoğlu hastanede tedavi altına alınırken, şüpheli Mehmet B. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Eyyübiye Mahallesi’nde meydana geldi. Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla Komiser Şakir Caddesi’nde polis ekipleri tarafından esnafa Türk bayrağı dağıtıldı. Polis ekibinin bir dükkana girmesi ve iddiaya göre mağaza sahibi Mehmet B.’nin bayrağa hakaret etmesi üzerine tartışma çıktı. Ardından çıkan kavgada Mehmet B., Emniyet Müdürü Hasan Yunusoğlu’nu bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Yunusoğlu, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Mehmet B. polis tarafından gözaltına alındı.

KUŞ: GÖK VE YER KIRMIZI OLACAK

Olaya tepki gösteren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

“İlçe genelinde bayrak dağıtan personelimiz Hasan Yunusoğlu kardeşimiz, Ay-Yıldızlı bayrağımıza yönelik saygısızlığa karşılık verirken maalesef saldırıya uğradı ve bıçaklandı. Ameliyata alınan kardeşimiz için dualarınızı rica ediyoruz. her şey ve herkes, ‘Gökyüzü ve Yer Kırmızı Olacak’.”

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu