Haber

Tanju Özcan görevine son verdiği yöneticiyi geri aldı

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, düzenlenen belediye meclis toplantısında tartıştığı Zafer Partisi Bolu Belediyesi başkan adayı ve meclis üyesi İlkay Bayrak’ı salondan çıkarmadığı için görevden aldığı emniyet müdüründen af ​​diledi dün gece onu eski durumuna döndürdü.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam düzenlenen belediye meclis toplantısında kendisine soru soran Zafer Partisi Bolu Belediyesi başkan adayı ve meclis üyesi İlkay Bayrak ile tartıştı.

Tartışmanın ardından Önder Özcan, salonda bulunan Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz’a bayrağın kaldırılması talimatını verdi. Bayrak, Emniyet Müdürü’nün salonu terk edin talimatına rağmen dışarı çıkmadı. Toplantıya verilen 10 dakikalık aranın ardından meclis toplantısının yapıldığı salona gelen Önder Özcan, salonda Bayrak’ı görünce Emniyet Müdürü Yılmaz’ı görevden aldığını açıklayarak meclis toplantısını sonlandırdı.

Olayın ardından Önder Özcan, Emniyet Müdürü ile görüştü. Önder Özcan, af dilediği Yılmaz’ı görevine iade ettiğini belirterek, “Dün belediye meclisinde gerginlik yaşandı. Sosyal medya ve diğer kanallardan sürekli olarak bize hem beni, hem Belediye Başkanını, hem de meclis üyelerini suçlayan açıklamalar yapan bir belediye meclis üyesi hakkında karar verdim. Daha sonra bu karar uygulanmayınca aslında biraz sinirlendim. Ama sonra arkadaşlarımız geldi. Olayı bana AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri anlattı. Biz danıştık, sen elinden geleni yaptın dediler. Daha sonra görüntüleri izledim ve tedirgin oldum. Bilerek, bilmeyerek sana haksızlık yaptık. Bu yüzden senden af ​​diliyorum. Siz görevinize aynı şekilde devam edin. “Sen ve ailen bu olaydan dolayı beni affetmelisiniz” dedi.

tirebolu-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu