Yaşam

Veda Mektubu 7. Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: Veda Mektubu Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kanal D’nin yeni dizilerinden biri olan Veda Mektubu dün akşam 7. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Selim Bayraktar ve Emre Kıvılcım’ın paylaştığı Elveda Mektubu dizisinin senaryosunu Deniz Akçay yazıyor. Dram dolu Veda Mektubu yeni bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Veda Mektubu son bölüm, tek parça tam ekran izleme…

Veda Mektubu son bölümde; Hatice’nin intihar girişimi herkesi büyük bir yıkımın içine sürükler. Olayın gerilimini ve sınırını herkes yaşar.

Yaşananların sorumlusu Aslı ve Alanur’dur. Tüm bu olayların ortasında Seher’in kızına tokat attığını öğrenen Alanur’da bir şeylerin kıvılcımı çaktı. eşit. Hatice’nin durumu ve Alanur’un öfkesi bir araya gelince Aslı ve Mehmet bambaşka bir sınava sürüklenir.

Uzlaşmaya varmak isteyen Mehmet, yapacağı hamleyle yeni bir savaş başlattığının farkında değildir. Alanur’un eve yaptığı baskın sonucunda herkes zor durumda kalmıştır.

Tüm bunların ortasında en güzel haberi Mehmet verir. Aslı, Ziya ve annesi arasında geçen geçmiş hikayenin gün ışığına çıkmasından aşırı derecede korkmaktadır.

Mehmet’in sürprizi her şeyi yoluna koyacaktır. Uyuşturucu gibi geleceğini düşündüğü sürpriz aslında hayatını alt üst etmeye hazırlanmaktadır.

Veda Mektubu’nun Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Aslı, Ziya’ya annesiyle olan geçmişini bildiğini söylediğinde büyük bir sır ortaya çıkar. Ziya, Alanur’un ve onun yazdığı ayrılık mektuplarının peşine düşer. Bu mektupları kimin yazdığını bulmaya çalışırken, Alanur’a ayrılıkları konusunda ikisinin de haklı olduğunu açıklamaya çalışır. Çocuklarının memnuniyeti için içlerinde birikmiş olan bu öfkeden kurtulmaları gerektiğini söylüyor. Ziya’nın Nevzat’ı köşeye sıkıştırmasıyla Seher, bu gerçeklerin sonunun kendisine de dokunacağından endişe ederek köşeye sıkıştırılır.

Aslı’nın Mina hakkındaki gerçeği ondan sakladığını öğrenen Mehmet, büyük bir ortalığın içine düşer. Hatice bu duruma sevinirken bir yandan da gidebileceklerine dair bir umudu vardır. Mehmet ve Aslı’nın aşkı yeni bir sınavdan geçerken Hatice olaylara daha fazla dayanamaz ve elindeki son kozu oynar.

Veda Mektubu 7. Kısım Tek Kesim Saat

İYİ NİYET MEKTUPLARI SON BÖLÜM TEK MODÜL TAM İZLE EKRAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu