Teknoloji

WhatsApp Kullanıcıları artık dosyalara açıklama ekleyebilecek

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcı deneyimini geliştirmek için birçok yeni özellik ekler. En son haberler, yakında Android akıllı telefonlarda iletilen belgelere açıklama ekleyebileceğinizi gösteriyor. Bu özellik sayesinde dokümana ekleyebileceğiniz açıklama ile farklı mesajlarla tekrar tekrar açıklama yapma ihtiyacı ortadan kalkacaktır.

Eklenen açıklama sayesinde alıcı, iletilen belgenin başlığını okuyabilir ve hedefini anlayabilir. WABetaInfo’ya göre, iletilen belgelere ve medyaya özel ek açıklamalar ekleme özelliği, WhatsApp beta v2.23.8.22 ile sunulacak.

WABetaBilgisi

Bu özellik kullanıma sunulduğunda, kullanıcılar WhatsApp’ın otomatik olarak oluşturduğu belge açıklamasından kurtulabilecek ve iletilen belgeler için açıklama olarak kendi metinlerini ekleyebilecek.WhatsApp’ın bu özel açıklama seçeneği, belge altyazıları gibi çalışsa da belge, fotoğraf, resim veya diğer belge türlerini alacak alıcıya yeni açıklama kendi açıklamasıyla birlikte başka bir bildirim olarak gönderilecektir.

İletilen mesaja ek açıklamalar eklenmesine izin verilmesi, gönderilen belgenin daha iyi anlaşılmasına yardımcı olacaktır. Söylentilere göre özellik, en son WhatsApp beta sürümü yüklendikten sonra varsayılan olarak etkinleştirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu