Haber

İsmail Kartal’a Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Toplantısı’nda plaket takdim edildi

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan toplantısında 40. yıl üyelik plaketini alan sarı lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, bu camianın birlik ve beraberlik içinde neler yapabileceğini herkese gösterdiklerini ve bu takımı şampiyon yapacaklarını söyledi. çok çalışarak.

Kalamış’ta bulunan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu toplantısına A takımı teknik direktörü İsmail Kartal da katıldı.

Toplantıda Fenerbahçe Kulübü’nün 40, 50 ve 60. yıllarını dolduranlara başarı plaketleri takdim edildi. Üyelikte 40. yılını dolduran İsmail Kartal, plaketini Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç’tan aldı.

Ali Koç, adı okunan ve sahneye çağrılan tecrübeli teknik adama, “Fenerbahçeli İsmail Kartal” diyerek ayakta alkışladı ve “Teknik direktörümüzün Fenerbahçe desteğini anlatmak için sayılan yılları sayamayız” dedi. . ele alındı.

Bir konuşma yapan Kartal, 40 yılın çok çabuk geçtiğini belirterek bir anını anlattı:

“Gerçekten bugün buraya geldiğim andan itibaren ilk imza attığım günü hatırlıyorum. İlk imzayı attığımız zaman beni babanın evine kaçırdılar, adaya sakladılar. Soldaki babam bana sahip çıktı. valla ben balıkçıyım anadolu kavaklıyım nasihat verdi sonra gelip fenerbahçeye imza attık burası bizim kulüp evimizdi kamplara burda girerdik merhum semih bayülken bir gün dedi ki Ben, ‘Burada futbolcular olarak yersiniz, içersiniz, yatarsınız, şampiyon olamazsınız.’ Gücüme gitmişti, dedim, ‘gel at, kendin ol, gel beni denize at’ dedi. Şampiyon olduk.Ben de geldim Semih babayı buradan denize attım.Türkiye’de bu oldu.Bu bizim Fenerbahçe takımımızdı,büyüklerimize saygımız,inancımız.Burada gerçekten unutulmaz anılarımız var.Önderimize teşekkür ediyorum. 40. yıl anısına bana bu plaketi veren meclis üyeleri, camianın eski yöneticileri, kardeşlerim, dostlarım. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Biz bir Fenerbahçe ailesiyiz.”

“Bir olmalıyız, birlikte olmalıyız”

Zor günler geçirdiklerini ve burada bazı şeylerden bahsetmesi gerektiğini ifade eden Kartal, birlik ve beraberlik mesajı da verdi.

kartal dedi ki:

“Fenerbahçe ailesi olarak birlik olduğumuzda tüm dünyaya ‘Bizi yıkamazlar, bölemezler’ mesajı verdik. Biz bu camianın ve bu kulübün birlik olduğumuzda neler yapabileceğini hep birlikte herkese gösterdik.Allah’ın izniyle ben ve oyuncularım bu dönemde gece gündüz çalışıyoruz.Bu takımı şampiyon yapacağız ve tüm kupalara adayız. bir olalım, birlikte olmalıyız.Biz bir aileysek Kucaklaşmalıyız geçmişteki küskünlükleri,küskünlükleri bir kenara bırakarak.Çünkü biz Fenerbahçeyiz.Fenerbahçe bizim,Fenerbahçe hepimizin.Formayı giyen futbolcu Sopa en iyi oyuncumuzdur. Sopa takan grup en uygun grubumuzdur. Bu topluluk her şeyin en güzeline, en hoşuna layıktır. Sizi çok seviyorum.”

İsmail Kartal daha sonra Ali Koç ile kendisi için hazırlanan sinevizyon gösterisini izledi.

Ayrıca 50 ve 60 yaşındaki üyelere de plaket takdim edildi.

Toplantıda ayrıca kulüpte 50 ve 60 yaşını dolduran üyelere plaketleri verildi.

60. yıl plaketini Ali Koç’tan alan eski basketbolcu Hüseyin Kozluca, “Sayın Önder’den Lefter Abi gibi bir transfer bekliyoruz” dedi. sözleri kahkahalara neden oldu.

60. yıl plaketini alan isimler arasında eski milli futbolcu Ogün Altıparmak da yer aldı. Plaketini Koç’tan alan Altıparmak, İsmail Kartal’la ilgili bir anını anlattı: “İsmail Kartal çok saf bir Fenerbahçeli, ahlaklı. Fenerbahçe inşallah güzel sonuçlar alır.” söz konusu.

Fenerbahçe’nin eski kaptanlarından Alparslan Eratlı, 60. yıl plaketini Başkan Koç’tan alkışlarla aldı.

Toplantı şubelerin faaliyet raporlarının alınması ile devam eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu