Ekonomi

MASKİ Çelikli İlçesinde Altyapı Yatırımlarına Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesinin Çelikli Mahallesi’nde 68,5 milyon TL maliyetle altyapı ve üstyapı yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Buyruk da 154 Mahalle Projesi çerçevesinde hayata geçirilen projeyi incelemek üzere mahalleyi ziyaret etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Çelikli Mahallesi’nde 68,5 milyon TL ile başlayan altyapı yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Buyruk, Şube Müdürü Kadir Bahadır Zeybek ve teknik çalışanlar, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi çerçevesinde uygulanan çalışmaları inceledi. 19 kilometre içme suyu şebeke hattının yenilendiği mahalleye, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından 11 kilometre kanalizasyon hattı, 11 fosseptik ve 100 bin metrekare kilit parke taşı döşenecek.

“Çelikli daha modern ve sağlıklı bir altyapıya kavuşacak”

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Buyruk, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatıyla köy ve kasabalardan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde altyapı ve üstyapı yatırımlarımıza devam ediyoruz. Salihli ilçemize bağlı Çelikli mahallesi Şebeke sınırı yenilendi.Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı olarak da yürüttüğümüz 11 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarımızda hatasız devam ediyoruz.Daha sonra 100 bin metrekarelik kilit parke taşı döşendi. Döşeme çalışmaları sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Bu güzellikteki çalışmalarımız tamamlandığında mahallemiz daha modern ve sağlıklı bir altyapıya sahip olacak. Ayrıca mahallemizde 750 kişiye hitap edecek 11 adet fosseptik imalatını da gerçekleştireceğiz.”

“Mahallemizde şehir havası kokuyor”

Çelikli Mahalle Muhtarı Erol Akça ise mahallelerine verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gördüğünüz gibi alt ve üst yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların olduğu bazı sokaklarımızda da kilit parke taşları döşeniyor. Mahallemizde şehir havasını koklamaya başladık. Vatandaşlarımız artık tarlalarındaki toprağı görüyor. Tamamlandığında mahallemizin şehirlerden hiçbir farkı olmayacağını göreceğiz. Kendi adıma ve Mahallem olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.” -MANİSA

osmangazihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu