Haber

Numan Kurtulmuş: 14 Mayıs’tan sonra milliyetçilik yapmaya çalışıyorlar

Numan Kurtulmuş: 14 Mayıs’tan sonra milliyetçilik yapmaya çalışıyorlar

İSTANBUL – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ümraniye’de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurtulmuş, Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde vatandaşlarla sohbet etti. Kurtulmuş, Ümraniye’de AK Nokta’yı ziyaret ederek burada bir konuşma yaptı. Kandil’de terör baronlarının açık desteğine karşı PYD/YPG ile kol kola olup, PKK’ya terör örgütü diyemeyenler, ‘Defolun buradan, sizin desteğinize ihtiyacımız yok’ diyemeyenler şimdi 14 Mayıs’tan sonra sahte milliyetçilik yapmaya çalışıyor.” dedi.

AK Nokta’da konuşan Numan Kurtulmuş, “Kolay değil bize, Kandil’in terör baronlarına, kolay değil, FETÖ’nün Avrupa ve Amerika’daki uzantıları, içerideki ve dışarıdaki her türlü işbirlikçi yetmedi. Kolay değil. , Türkiye dünyadaki bütün dergilerin kapağında. Türkiye’de seçimlere katılın, ‘Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı silin, diktatörü devirin’ diye davet yapan Batı’nın uşaklarıdır onlar”.

Kurtulmuş, “Mecliste Türkiye’nin sınır ötesi harekâtına hayır oyu veren Cumhuriyet Halk Partisi. Şimdi ilk turda o kadar gerideler ki, acaba bir şekilde milliyetçi oylara ulaşıp, parti oylarıyla aradaki farkı kapatabilir miyiz? Sinan Ogan ile 5.2.PYD/YPG ile kol kola olanlar, PKK’ya terör örgütü diyemeyenler, terörün açık desteğine karşı ‘Defolun oradan sizin desteğinize ihtiyacımız yok’ diyemeyenler Kandil’deki baronlar, şimdi 14 Mayıs’ta, ‘Bu millet güçlü bir hamle yaparak yoluna devam edecektir’ dedikten sonra sahte milliyetçilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu