Haber

Akçakale, Lider Yalçınkaya ile altın dönemini yaşıyor

TOKİ’den doğalgaza, altyapıdan üst yapıya kadar pek çok ilkeye imza atarak ilçe tarihinde eşi benzeri olmayan pek çok hizmeti vatandaşlarıyla buluşturan Lider Yalçınkaya, “Biz halkın değil, milletin hizmetkarı olmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. halkın efendisi olmaktır.”

Akçakale, Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile hizmette altın çağını yaşıyor. Bunların başında altyapı ve üstyapı çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetler, spor tesisleri, yeşil alanlar geliyor…

Akçakale’yi batı ilçeleri seviyesine getirme hayaliyle göreve talip olan ve aldığı teveccühle 5 yıl boyunca gece gündüz Akçakale’ye hizmet eden Lider Yalçınkaya, başarısıyla bu hayalini gerçekleştirdi.

İlçe, geçtiğimiz yıllarda ilçe adına olağanüstü başarılara imza atarak hizmette rekorlara imza attı.

MERKEZİ-KÖY AYRIMI YOKTUR

İlçenin üstyapı çalışmaları yüzde 98 oranında tamamlandı. İlçe merkezindeki cadde ve sokaklar asfaltlandı veya parke taşı döşendi. Merkez-kır ayrımı yapılmadan kırsal kesimde de çalışmalar yürütüldü. Kırsal mahallelerde stabilize yol çalışmalarının ardından asfalt serimi gerçekleştirildi.

İLKLER İMZALANDI

Kısıtlı kaynaklara rağmen ilçeyi tamamen değiştirmeye kararlı olan Önder Yalçınkaya, Ankara temaslarını artırdı. İlk TOKİ, ilk doğalgaz ve 100 yıllık temiz içme suyu projesinin ilçeye kazandırılmasına öncülük etti ve ilçe tüm bu projelere imza attı. İlçe adeta şantiyeye döndü. İlk mesire alanı, ilk düğün salonu, ilk kütüphane, gençlik merkezi, itibar caddesi, aydınlatma, kırsal ve merkezi bölgelerde yeni spor tesisleri, yüzme havuzu, ilk sinema ve kadın destek merkezleri de kuruldu, Bölge tarihinde benzeri görülmemiş hizmetler sunuyoruz.

Revizyon çalışmalarıyla ilçeye farklı bir çehre kazandırıldı. Dış cephe boyası yapıldı. Rutin temizlik ve kontrollerle halk sağlığı her zaman öncelikli olmuştur.

VATANDAŞIN KALBİNDE

Hizmeti vatandaşın kapısına kadar ulaştırmaya önem veren Lider Yalçınkaya, muhtar ve esnafı sık sık ziyaret ederek yerinde analizler yaptı. Vatandaşların evlerini ziyaret ederek yüreklerine dokundu.

BİZ HALKIN HİZMETÇİSİYİZ

Önder Yalçınkaya, verilen hizmetlere ilişkin yazılı açıklama yaptı. “Gurur kaynağı olan pek çok hizmetimiz var. İlçem hak ettiğini alacak, hak ettiği bedeli alacak dedik. Olan buydu. Vatandaşlarımızın desteği ve hükümetimizin desteğiyle ilçemiz hizmette altın çağını yaşıyor. İnşallah bundan sonra biz görevde olduğumuz sürece o da tıpkı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi 7 gün 24 saat yorulmadan hizmet edecektir; ‘Halkın efendisi değil, halkın hizmetkarı olmak için’ çalışmaya devam edeceğizsöz konusu.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu