Yaşam

Gaddar aksiyon dolu bölümüyle heyecan yarattı

İSTANBUL (İGFA) – Başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın paylaştığı ‘Gaddar’ dizisinin dün akşam FOX’ta yayınlanan heyecan dolu 4. bölümü seyirciyi ekran karşısında topladı. Duygusal hesaplaşmaların yaşandığı yeni bölümde aksiyon sahneleri de sosyal medyanın gündeminde yer alırken, dizi gece boyunca #Gaddar ve #Dağhan etiketleriyle TT listesinde yer aldı.

Dizinin 4. bölümünde kendi ailesini korumak için Enver’i (Alper Çankaya) yok etmek isteyen Dağhan (Çağatay Ulusoy), gizlice evine girerek Enver’e silahını dayadı. Bu anlara tanık olan Yağmur, kardeşine tetiği çekmemesi için yalvardı. Dağhan, Yağmur’un (Itır Esen) Enver’le birlikte olduğunu ve ondan hamile kaldığını öğrendi. Enver ve Dağhan arasında yaşanan gerginlik nedeniyle Yağmur kötü günler geçirirken birbirini öldürmeye çalışan iki düşman, birlik olup onu hastaneye götürmeye çalışmak zorunda kaldı. Anne ve babasının kendisinden sakladığı durumların olduğunu öğrenen Dağhan da çok üzüldü. Aydan (Sümeyye Aydoğan), Dağhan’a annesinin (Neslihan Yeldan) hastalığı nedeniyle Yüksel’le birlikte olduğunu itiraf ederek birlikte olma teklifinde bulundu. Bu sırada Yağmur ile tanışan Ekber (Erdal Özyağcılar) oğluna hamile olduğunu görünce bu evliliğe şiddetle karşı çıkar. Bunun üzerine baba-oğul arasındaki hesaplaşma büyüdü ve kılıçlar çekildi. Bütün bunlar yaşanırken evin sahibi Şengül (Müge Bayramoğlu) ve oğlunu evlerinden dışarı atarken, Dağhan da yardımlarına koşarak onları ailenin evine götürdü. O anda her şeyi bırakıp Dağhan’la gitme hayaliyle ona doğru koşan Aydan, onları bir arada görünce tüm hayalleri bir kez daha yıkıldı. Bölümün sonunda Enver’in adamları Aydan’ın etrafını sararak onu zorla Enver’in yanına götürdü. Aydan, buluşma yerine geldiğinde Enver’i annesiyle görünce çok şaşırırken, Enver ona açık çek vererek Dağhan’a karşı birleşme teklifinde bulundu. Finalde Aydan’ın Dağhan’la mı yoksa Enver’le mi olacağı ve bu teklife nasıl cevap vereceği büyük merak konusu oldu.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Itır Esen, Aytek Şayan, Alper Çankaya, Musab Ekici, Uğur Yıldıran yer alıyor. Ekibindeki değerli isimleri bir araya getiren ‘Gaddar’ın senaryosunu Hürer Ebeoğlu yazarken, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu