Haber

Ercan Akpolat kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday belirleme süreci devam ediyor. CHP’nin Merkezi Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantısında Hatay ve İzmir adaylarında değişiklik yapılmazken, 3’ü büyükşehir olmak üzere 4 il ve 11 ilçenin daha cumhurbaşkanı adayları açıklandı. Peki Ali Ercan Akpolat kimdir? CHP Adalar Belediye Başkanı Adayı Ali Ercan Akpolat kaç yaşında ve nerelidir?

Ali Ercan Akpolat, 2 Temmuz 1969’da Büyükada’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Adalar’da tamamladı. Büyükada’da otel işletiyor. Profesyonel balıkçı olan Ali Ercan Akpolat, 3 Yıldız Usta Balıkçı lisansına sahiptir. Türkiye’nin ilk deniz mercan naklini gerçekleştirecek ekipte yer alması ve birçok su altı organizasyonuna katılması hem ulusal hem de uluslararası medyanın ilgisini çekti.

ALİ ERCAN AKPOLAT’IN SİYASİ HAYATI
Siyasi hayatına 18 yaşında SHP’de başladı ve siyasi hayatını Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde sürdürdü. Adalar CHP İlçe Başkanlığı, Adalar Belediye Başkan Yardımcılığı ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulundu.

(HABER MERKEZİ)

malazgirthaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu